LiFong(HK) Industrial Co.,Limited

 • CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
 • CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië
Type Business Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken LiFong
Aantal werknemers 450~500
Jaarlijkse omzet 25,000,000-30,000,000
Opgericht Jaar 2001
Export pct 70% - 80%

Inleiding

Lifongwerd opgericht in het jaar 2011, lokaliseert in Dongguan City, provincie Guangdong.Wij bieden klanten thermische oplossingen, koellichamen, andere fabricageservices zoals het ontwerpen van metalen producten, het maken van gereedschappen, het CNC-bewerkingsproces, gieten, stempelen, het vormen van plaatwerk, het extruderen van aluminiumprofielen, het koud smeden, het skiving- en buigproces en diverse oppervlaktebehandelingsdiensten enz.

Wij zijn een allesomvattend en one-stop bedrijf voor de fabricage van metalen onderdelen.We kunnen voldoen aan de algemene metaalproductieservice.Vooral voor producten vragen om meerdere gecombineerde fabricageprocessen.We hebben ons toegewijd om het inkopen van metalen onderdelen eenvoudig, kostenbesparend en zeer efficiënt te maken, trouwens om onze klanten te helpen hun ontwerpen te optimaliseren.De laagste kosten besteden om producten van hoge kwaliteit te kopen.En de kortste prijsstelling, prototyping en productiedoorlooptijd.

 

 

Onze grote voordelen zitten in 4 aspecten:

 • Ten eerste bieden we altijd concurrerende prijzen door het productontwerp te vereenvoudigen, onze prijs is over het algemeen 40% lager dan de internationale marktprijs.
 • Ten tweede kunnen we producten van hoge kwaliteit blijven leveren door ondersteuning van ons slimme technische team en goed opgeleid personeel in het kwaliteitscontroleproces.
 • Ten derde is er de korte tooling- en productiedoorlooptijd.Spuitgietgereedschap in 3 weken, stempelgereedschap en extrusiegereedschap in 2 weken.Bemonsteringstijd kunnen we verkorten tot 3 dagen.
 • Ten vierde is uitstekende service: al onze interne verkoopingenieurs spreken vloeiend Engels en kennen de producttechnologie heel goed.Ze kunnen goed inspelen op de wensen van de klant.

 

 

Onze missie is om de inkoop van internationale metaalproducten eenvoudig en gemakkelijker te maken en onze klanten te helpen hun winstniveau te verhogen.Probeer ons een vraag te sturen en u zult genieten van de tijd om zaken met ons te doen.

 

 

GESCHIEDENIS

Vertrouw op onze 20 jaar ervaring in metaalbewerking

40.000 m² fabriek |500+ medewerkers |Monsters binnen 3-7 dagen

 

 • Actief sinds 2011

Ons bedrijf werd opgericht in 2011 in Dongguan City, provincie Guangdong, met een totale fabrieksoppervlakte van meer dan 40.000 vierkante meter en een personeelsbestand van meer dan 500 personeelsleden.


In hetzelfde jaar dat we ons bedrijf hebben opgericht, hebben we alleen gegoten onderdelen verwerkt.Drie jaar later werd ons bedrijf uitgebreid van het ontwerpen van metalen producten, het ontwerpen en produceren van gereedschappen, het spuitgieten van aluminium en zink, aluminium extrusie en diepe verwerking, CNC-bewerking, lasersnijden, stansen, het vormen van koperen buizen, oppervlaktebehandeling tot assemblage van onderdelen.

 

Onze producten worden veel gebruikt in de verlichtingsindustrie, de bouw, elektronische producten, elektronische huishoudelijke apparaten, telecommunicatie, medische apparaten en apparatuur, accessoires voor machines, meubels, auto's en gereedschappen, transport en luchtvaart.

 

 • Ondersteund door een ervaren en agressief team.

We hebben een ervaren, toegewijd, innovatief en verantwoordelijk technisch managementteam en goed opgeleide en geschoolde werknemers.Door onze gezamenlijke inspanningen kunnen de projecten van onze klanten altijd snel en correct worden afgehandeld.Dit is het belangrijkste punt waarom we op dit gebied blijven en hoge verkopen hebben gewonnen.

 

 • Concurrerende Producten & Verwerking

Onze doelklant is degene die alleen de onderdelen koopt en de montage zelf doet, het zal de marketingconcurrentiekracht van klanten en hun marge enorm vergroten.De kosten bedragen slechts 40% -50% vergeleken met het feit dat ze de afgewerkte lampen rechtstreeks bij de lichtfabriek kopen.

 

 • Klanten concurrerende prijzen aanbieden

We bieden onze klanten altijd concurrerende prijzen, hoge kwaliteit, tijdige levering (prototypes binnen een week, monsters kunnen binnen 10 dagen worden verzonden en MOQ-doorlooptijd kan altijd minder dan 25 dagen zijn) en omzichtige communicatie en service aan klanten.Onze producten worden op grote schaal verkocht in de binnenlandse markt, Noord-Amerika en Europa.

 

 

Informeer vandaag nog om te beginnen met sourcen.

Geschiedenis

Vertrouw op de ervaring van onze 20 jaar in metaal het werken

30,000sqm fabriek | 500+ personeel | Steekproeven in 20 dagen

 

Het werken sinds 2001
Ons bedrijf werd gevestigd in 2011 in Dongguan-Stad, de Provincie van Guangdong, met totaal installatiegebied van meer dan 30.000 vierkante meters en een aantal arbeidskrachten van meer dan 500 personeel.
Bij hetzelfde jaar, verwerkten wij opstelling ons bedrijf, wij slechts gegoten delen. Drie later jaar, werden onze zaken vergroot van het ontwerp van het metaalproduct, het bewerken ontwerp en productie, aluminium en zinkmatrijzenafgietsel, aluminiumuitdrijving en diepe verwerking, CNC machinaal bewerkend, laserknipsel, het stempelen, koperpijp die, oppervlaktebehandeling zich aan delenassemblage vormen.

Onze producten worden wijd gebruikt in de verlichtingsindustrie, bouw, elektronische producten, elektronische huistoestellen, telecommunicaties, medische apparaten en materiaal, machinestoebehoren, meubilair, auto's en hulpmiddelen, vervoer, en luchtvaart.

Gesteund door Ervaren en Agressief Team
Wij hebben een ervaren, specifiek, innovatief en verantwoordelijk team van het techniekbeheer en goed - opgeleid en geschoolde arbeiders. Onze gezamenlijke inspanningen kunnen altijd waarborgen de projecten van onze klanten snel en correct worden behandeld. Dit is het belangrijke punt waarom wij verblijf in dit gebied en gewonnen hoge verkoop hebben.
 

Concurrerende Producten & Verwerking

Veel van onze cliënten zijn op LEIDEN licht gebied, zodat hebben wij rijke ervaringen in LEIDENE lichte huisvesting en andere toebehoren zoals heatsink, zetten steun en lenshouders op. Aan de andere kant, hebben wij onze eigen ingenieurs om onze klanten met de lichte ontwerpen volgens hun verzoeken te helpen.

Onze doelklant is degenen koopt slechts de delen en doet de assemblage zelf, zal het de marketing van klanten zeer concurrerende macht en hun margeruimte verhogen. De kosten zullen slechts 40%-50% vergelijken zij kopen de gebeëindigde lichten direct van de lichte fabriek zijn.


Aanbiedend Klanten Concurrerende Prijzen
Wij bieden onze klanten concurrerende prijzen, hoogte - kwaliteit, geschikte levering (de prototypen binnen één week, steekproeven kunnen binnen 10 dagen worden bevorderd en MOQ-de levertijd kan altijd minder dan 25 dagen zijn) en altijd omzichtige mededeling en de dienst aan klanten aan. Onze producten worden wijd verkocht in binnenlandse markt, Noord-Amerika en Europa.

Onderzoek vandaag om met sourcing te beginnen.

Dienst

Om brede Waaier het Procesdelen van het Kwaliteitsmetaal globaal aan te bieden.

 

De uitvoerverpakking

CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Buitenlandse handelsteam

CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel 1

 

Productielijn

CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel 2

Ons Team

Bedrijfactiviteiten

 

CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel 0

CHINA LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel 1

 

Laat een bericht achter