LiFong(HK) Industrial Co.,Limited

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
  • China LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
  • China LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
  • China LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
  • China LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
  • China LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: LiFong
Aantal werknemers: 450~500
Jaarlijkse omzet: 25,000,000-30,000,000
Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 50% - 60%
Inleiding

Beperkt LiFong (HK) Industrieel Co., werd opgericht in het Jaar 2001. Het wordt gevestigd in Dongguan-Stad, de Provincie van Guangdong. Met Totaal Installatiegebied meer dan 30.000 Vierkante Meters en Werknemer meer dan 500 Personen.

 

Bij het Jaar maken wij Opstelling Ons Bedrijf, wij slechts het Deel van het Matrijzenafgietsel, 3 later Jaar, Zaken Vergroot van de Ontwerpen van het Metaalproduct, het Bewerken Ontwerp en Vervaardiging, Aluminium & Zinkmatrijzenafgietsel, Aluminiumuitdrijving en Diep Proces, CNC Machinaal bewerkend, Lasering-Knipsel, het Stempelen, Koperpijp zich Vormt, Oppervlaktebehandeling aan Delenassemblage Enz. Onze Producten worden wijd gebruikt in de Verlichtingsindustrie, Bouw, Elektronische Producten, Elektronische Huistoestellen, Telecommunicaties, Geneeskrachtige Apparaten en het Materiaal, de Machinestoebehoren, het Meubilair, de Auto's & de Hulpmiddelen, het Vervoer en Avigation enz. LiFong hebben een Ervaren en Agressief Beheersteam bezeten, een Uitstekend Techniekdeskundigenteam en goed - opgeleid en Geschoolde arbeiders behouden. Onze Verbonden Inspanning kan altijd waarborgen de Projecten van Onze Klanten snel en correct kunnen worden behandeld. Dit is het Belangrijke punt dat wij in de Markt hebben gewonnen.

 

Wij bieden Onze Klanten altijd Concurrerende Productprijs, goed Gecontroleerd Kwaliteitssysteem aan, altijd op tijd Levering (de Prototypen binnen 1 Week, Steekproeven kunnen binnen 10 Dagen worden bevorderd kan de de Leverings (MOQ) Productietijd, van het Massaproduct altijd minder dan 25 Dagen zijn. ) en Omzichtige Mededeling en de Dienst aan Klanten, hebben wij het Hart voor Elke Klantenwho hebben deden ooit Zaken met ons gewonnen. Onze Producten worden wijd verkocht in Binnenlandse markt, Noord-Amerika en Europese landen. 

Geschiedenis

Vertrouw op de ervaring van onze 20 jaar in metaal het werken

30,000sqm fabriek | 500+ personeel | Steekproeven in 10 dagen

 

Het werken sinds 2001
Ons bedrijf werd gevestigd in 2001 in Dongguan-Stad, de Provincie van Guangdong, met totaal installatiegebied van meer dan 30.000 vierkante meters en een aantal arbeidskrachten van meer dan 500 personeel.
Bij hetzelfde jaar, verwerkten wij opstelling ons bedrijf, wij slechts gegoten delen. Drie later jaar, werden onze zaken vergroot van het ontwerp van het metaalproduct, het bewerken ontwerp en productie, aluminium en zinkmatrijzenafgietsel, aluminiumuitdrijving en diepe verwerking, CNC machinaal bewerkend, laserknipsel, het stempelen, koperpijp die, oppervlaktebehandeling zich aan delenassemblage vormen.

Onze producten worden wijd gebruikt in de verlichtingsindustrie, bouw, elektronische producten, elektronische huistoestellen, telecommunicaties, medische apparaten en materiaal, machinestoebehoren, meubilair, auto's en hulpmiddelen, vervoer, en luchtvaart.

Gesteund door Ervaren en Agressief Team
Wij hebben een ervaren, specifiek, innovatief en verantwoordelijk team van het techniekbeheer en goed - opgeleid en geschoolde arbeiders. Onze gezamenlijke inspanningen kunnen altijd waarborgen de projecten van onze klanten snel en correct worden behandeld. Dit is het belangrijke punt waarom wij verblijf in dit gebied en gewonnen hoge verkoop hebben.
 

Concurrerende Producten & Verwerking

Veel van onze cliënten zijn op LEIDEN licht gebied, zodat hebben wij rijke ervaringen in LEIDENE lichte huisvesting en andere toebehoren zoals heatsink, zetten steun en lenshouders op. Aan de andere kant, hebben wij onze eigen ingenieurs om onze klanten met de lichte ontwerpen volgens hun verzoeken te helpen.

Onze doelklant is degenen koopt slechts de delen en doet de assemblage zelf, zal het de marketing van klanten zeer concurrerende macht en hun margeruimte verhogen. De kosten zullen slechts 40%-50% vergelijken zij kopen de gebeëindigde lichten direct van de lichte fabriek zijn.


Aanbiedend Klanten Concurrerende Prijzen
Wij bieden onze klanten concurrerende prijzen, hoogte - kwaliteit, geschikte levering (de prototypen binnen één week, steekproeven kunnen binnen 10 dagen worden bevorderd en MOQ-de levertijd kan altijd minder dan 25 dagen zijn) en altijd omzichtige mededeling en de dienst aan klanten aan. Onze producten worden wijd verkocht in binnenlandse markt, Noord-Amerika en Europa.

Onderzoek vandaag om met sourcing te beginnen.

Dienst

Om brede Waaier het Procesdelen van het Kwaliteitsmetaal globaal aan te bieden.

 

De uitvoerverpakking

China LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Buitenlandse handelsteam

China LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel 1

 

Productielijn

China LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel 2

Ons Team

Bedrijfactiviteiten

 

China LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel 0

China LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Bedrijfsprofiel 1